To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Brugte trappelifte

Fordelene kan være: 

  • Prisen: Billigere end nye trappelifte
  • Garanti: En god leverandør giver 12 måneders garanti på brugte trappelifte

Ulemperne kan være:

  • Der er færre valgmuligheder i forhold til modeller og tilkøb.
  • At finde en brugt, kurvet trappelift kan være svært. Vær forsigtig, for trappeliften skal passe perfekt til dine trapper!
  • En brugt trappelift er ikke altid i så god stand som en ny model.

Hvis du overvejer at investere i en brugt trappelift skal du sikre, at du vælger en velrenommeret leverandør. Vær forsigtig, hvis du tænker på at købe af en privat. Vil stoleliften virke og passe? Hvem skal installere den? Er der nogen garanti på den? Kan man få reservedele til den?

Vi hører ofte fra folk, der ønsker at sælge deres brugte trappelift. At sælge en brugt trappelift kan være svært, især hvis det er en specialfremstillet, kurvet trappelift. At sælge en lige trappelift vil være nemmere. Hvis du ønsker at sælge din brugte trappelift skal du overveje, hvem der skal stå for afmonteringen. Skal det være dig eller køberen? Hvem skal transportere den?

Der findes flere måder at sælge en brugt trappelift: Gennem en annonce i avisen eller på internettet, eller du kan vælge at sælge den til en specialiseret trappeliftsforhandler:

Lokale annoncer: En annonce i den lokale avis er relativt billig og kan være ideel, hvis du vil nå ud til potentielle, lokale købere.

Internet: Der er flere hjemmesider, hvor du kan forsøge at sælge din brugte trappelift, og du kan nå ud til flere købere på denne måde.

Trappeliftsforhandlere: Der er flere forhandlere, der specialiserer sig i køb og salg af brugte trappelifte. Vi kan altid forsyne dig med information om hvordan du sælger en brugt trappelift. 

Save time and money:

3 gratis tilbud fra pålidelige leverandører inden for 1 dag

With recognized quality brands:

Keurmerken
The SSL Certificate ensures that you can rest assured that your data will be sent securely via https to us.
Positivessl

Your data is safe!