To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Guide til køb af trappelift

Det kan blive sværere og sværere at komme op og ned af trapperne i takt med at man bliver ældre. Med den nedsatte mobilitet kan man vælge kun at bruge den nederste etage i sit hjem, eller flytte til en etplansbolig. Ofte ønsker folk ikke at flytte, fordi det kan betyde at de må forlade deres nabolag. Men med en trappelift er der ingen grund til at flytte.

En trappelift kan med et enkelt tryk på knappen føre dig sikkert op og ned af din trappe. Trappeliften består af en skinne og en stol. Stolen glider lydløst op og ned langs skinnen på væggen. Moderne trappelifte kan også udstyres med ekstra bekvemmeligheder såsom et bord på siden til at transportere mad, en sikkerhedssele, fjernbetjening og et joystick-modul.

Hvis du overvejer at investere i en trappelift til midlertidig eller permanent brug, er det vigtigt at du først indhenter al nødvendig information. Hvilken trappelift passer bedst til din trappe og dit budget? Her finder du nogle tips, der kan hjælpe dig til at vælge den mest velegnede trappelift.

Trappelift med sæde

En trappelift med sæde kan øge din livskvalitet, idet du bliver mere mobil inden døre. Hvis du ikke længere kan bruge trappen sikkert, kan den eneste anden løsning være at flytte fra boligen. Dette kan være en stressende og dårlig oplevelse. Men en trappelift kan installeres på en halv dag og efterlader ikke noget rod.

Med en trappelift vil du kunne bevæge dig komfortabelt rundt i dit eget hjem igen.

KvikkeTilbud.dk tilbyder dig muligheden for at modtage gratis brochurer og information om alle velkendte forhandlere. Hvis du ønsker at tale med en af vores eksperter på området, bedes du udfylde skemaet til højre, hvorefter vi sørger for at du modtager al den information, der er nødvendig for at du kan træffe det rigtige valg.

Alle moderne stolelifte findes i flere modeller, og har forskellige specifikationer og muligheder. Derfor er det altid vigtigt at finde lige den trappelift, der passer til dine behov og dit budget. Vi anbefaler på det kraftigste, at du indhenter mindst 2 tilbud for at kunne sammenligne pris og kvalitet. På den måde får du mest muligt for dine penge. For at modtage tilbud bedes du udfylde formularen til højre.

Trappelifte: Elektriske og pålidelige

Alle moderne trappelifte fungerer ved hjælp af genopladelige batterier. Disse er som standard 24 eller 36 volt batterier. Der er visse fordele ved at bruge batterier. For eksempel er det ikke længere nødvendigt at installere et langt 230 volt kabel langs trapperne. Derudover har trappeliften også sin egen strømforsyning, så i tilfælde af strømsvigt kan du stadig benytte trapperne. Der er derfor:

  • Ingen generende ledninger langs trappen
  • Strømforsyning i tilfælde af strømsvigt
  • Vedligeholdelsesfri batterier
  • Ingen larm når du bruger trappeliften

Batterierne vil blive opladet automatisk, når stoleliften står stille i en station og ikke er i brug. Disse stationer findes øverst og nederst ved din trappe. Ved stationerne kræves der en 230 volt stikkontakt for at levere strøm til opladeren.

Et elektrisk apparat bør altid bruges med forsigtighed. Det er vigtigt at brugeren ikke spilder vand på de elektriske dele. Årlig vedligeholdelse er meget vigtig for at forhindre at apparatet går i stykker, og sikrer en komfortabel tur på trappeliften.

Robuste trappelifte / trappelifte til tungt brug

Vi hører ofte fra kunder, der vejer over 125 kg og leder efter en trappelift, der kan bære den ekstra vægt. På mange trappelifte er sædet af begrænset størrelse. Informer os derfor altid om din højde og vægt. På den måde kan vi levere tilbud, der matcher dine behov. På denne side kan du indhente tilbud fra de førende 5 forhandlere af trappelifte. Nogle af forhandlerne kan levere trappelifte til personer, der vejer op til 160 kg. Hvis du ønsker at modtage tilbud der matcher dine behov, bedes du udfylde formularen til højre.

Udendørs trappelifte

Ofte kan trapperne op til fordøren eller ned til baghaven være en forhindring Nu findes der heldigvis også trappelifte til udendørs brug, så du kan nyde hele din have. Trappelifte til udendørs brug opererer på samme måde som indendørs trappelifte. De er bare bygget til at modstå vind og vejr. De fleste udendørs trappelifte er vandtætte. Ydermere er mange af delene lavet af aluminium og belagt med et beskyttende lag. Plastikdele skal beskyttes mod høje temperaturer, hvilket gøres med et UV-modstandsdygtigt lag. Dette tjener som beskyttelse mod solen. Der findes overdækninger, som man kan købe for ekstra beskyttelse.

Trappelifte til udendørsbrug er konstrueret på samme måde som trappelifte til indendørs brug. Afhængigt af leverandøren vil en udendørs trappelift være udstyret med: et 'soft' start/stop system, sikkerhedssensorer, låsemekanisme og aflukket boks til kontrolpanelet.

Ligesom med en indendørs trappelift, kræver en udendørs trappelift regelmæssig vedligeholdelse. Det er nødvendigt for din egen sikkerheds skyld.

Det vil være nødvendigt at en rådgiver besøger dit hjem, for at vurdere om en udendørs trappelift kan monteres. Tjek pris, garanti og servicevilkår, før du vælger leverandør.

Platformslift til kørestolsbrugere

Hvis du er mindre mobil eller bruger kørestol, er en trappelift som handicaplift en ideel løsning. Almindelige trappelifte består af en skinne med en stol. Hvis du ikke kan, eller ikke har let ved, at komme ud af en kørestol, kan en platformslift vise sig at væres løsningen. Du kan køre din kørestol op på platformen. Med et enkelt tryk på knappen vil du være ovenpå, hvor du kan køre videre i din kørestol.

Save time and money:

3 gratis tilbud fra pålidelige leverandører inden for 1 dag

With recognized quality brands:

Keurmerken
The SSL Certificate ensures that you can rest assured that your data will be sent securely via https to us.
Positivessl

Your data is safe!