To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Buede trappelifte

Hvis din trappe har en buet opgang, skal du bruge en buet trappelift. Skinnen vil i så fald blive bøjet på en sådan måde, at den passer til alle sving og kurver langs trappeopgangen. Dette betyder, at en trappelift med kurver altid er tilpasset den enkelte trappeopgang frem for en lige trappelift, hvor skinnerne bare skal monteres langs trappen. Selv til en trappeopgang med en eller flere kurver findes der forskellige mærker og modeller.

Montering af trappeliften er stort set gjort på en dag med et minimum af gener, og den giver dig muligheden for at blive boende i dit eget hjem.

KvikkeTilbud.dk tilbyder dig muligheden for at modtage gratis brochurer og information fra alle anerkendte leverandører. Hvis du foretrækker at tale med nogen kan du angive, at du gerne vil ringes op af en ekspert.

Trappelifte fås i forskellige modeller og med forskellige specifikationer. Derfor er det altid muligt at finde en lift, der lever op til dine behov og dit budget. Vi anbefaler, at du indhenter mindst 2 tilbud for at kunne sammenligne pris og kvalitet. Det er sådan, du får valuta for pengene. 

Save time and money:

3 gratis tilbud fra pålidelige leverandører inden for 1 dag

With recognized quality brands:

Keurmerken
The SSL Certificate ensures that you can rest assured that your data will be sent securely via https to us.
Positivessl

Your data is safe!