To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Trappelift: At flytte eller blive boende?

Bliv boende i dit eget hus
Vi får ofte spørgsmål omkring prisen på en trappelift, sammenlignet med omkostningerne forbundet med at flytte til et hus uden trapper. Hvis du stiller udgifterne op side om side vil du se, at det i reglen bedst kan betale sig at investere i en trappelift.

Omkostningerne forbundet med at installere en trappelift afhænger af hvilken type, du køber. Skal den være lige eller kurvet? Skal trappeliften strække sig over en eller flere etager? Kurvede trappelifte er ofte dyrere, eftersom de skal specialfremstilles. Prisen på en lige trappelift starter ved 20.000 kroner. En brugt eller istandsat trappelift er endnu billigere. Hvis du sammenligner omkostningerne ved at flytte med prisen på en trappelift, er det ofte billigere at blive boende i eget hjem. Ofte er flyttemandens regning blot en ud af flere i forbindelse med en flytning. Hvad med nyt tæppe eller nyt køkken? Derudover er der følelsesmæssige omkostninger ved at flytte. Det er hårdt at rejse fra det miljø, man kender og elsker. Hvorfor flytte, hvis du alligevel kan blive i dit eget hjem, blot ved at investere i et mindre mobilitetsprodukt som en trappelift?

Hvis du overvejer at investere i en stolelift, så vælg en forhandler, der har et godt omdømme og masser af erfaring. For at få dine gratis tilbud, bedes du udfylde formularen til højre.

Save time and money:

3 gratis tilbud fra pålidelige leverandører inden for 1 dag

With recognized quality brands:

Keurmerken
The SSL Certificate ensures that you can rest assured that your data will be sent securely via https to us.
Positivessl

Your data is safe!